Trendiga nyheter

Trendiga nyheter

Ta det kallt

Steltons Cool-It Water karaff är perfekt för alla tänkbara drycker. Den smarta gummi-bollen på toppen håller karaffen välförsluten, men är ändå enkel att hälla från. Inte nog med att den är lätt att använda, den är otroligt snygg också och något vi gärna sätter på matbordet. Karaffen kostar cirka 210 kr.

Av Nathalie Carlsson

Snabbvispat

2055

 
Snygg Canvasfärgad elvisp från Dualit i ny design. Praktisk sladdvinda som döljer sladden när den inte används. Elvispen kostar cirka 1 399 kr.

Lysande lampa

Lullaby P1 - install

Formgivaren Monica Förster har formgivit denna fina lampa för Light Year. Lampan heter Lullaby, är gjord i stenpapper och asklameller och finns i tre olika storlekar.

Feel The Flow

flowcushion_50x50+30x70_sand

By Lassens kudde Flow refererar till arkitekten Morgan Lassens karaktäristiska tapetmönster Flow.
Nu lanseras den exklusiva kudden i ytterligare en färg. Den nya färgen sand är en beige nyans med frän ton som framhäver de klassiska och välkända mönstrena. Kudden finns i storleken 50 x 50 och 35 x 75 cm och kostar 699 kr.

Väggmöbel

IMG_6123

Hyllan Red Line är en möbel formgiven för att kunna tjäna som både rumsavdelare och förvaring. Red Line är ett gediget hantverk skapat i Skellefteå och varje modul går att rotera och placera på valfri höjd kring pelaren. Red Line kommer från Resize Design och kostar 18 500 kr.

Tid för avkoppling

Tid för avkoppling-Broome_raw

Ett snyggt sidobord är inte alltid lätt att hitta. Broome och Murray Sideboards är stilrena avställningsbord designade av den välrenomerade formgivaren Per Franson. Här får du en elegant förvaring till dina magasin och avställningsyta för en rykande kopp kaffe. Broome Sideboard kostar 3995 kr, har måtten 40 x 40 x 40 cm och finns i färgerna Black, White och Raw.

Årets Novavinnare

Klädhängaren Elements visades under Milanos möbelvecka.

Vinnare av årets Novapris är danska Line Depping vars design av juryn beskrivs som självklar och estetisk säker. Lines formspråk är av tydlig kalssisk skandinavisk tradition och hennes design är ren och avskalad. Line sökte för femton år sedan till en designutbildning på Krabbesholms högskola i Danmark och sedan dess har har hennes karriär gått rakt uppåt och hon har idag ett gäng välförtjänta utmärkelser i bagaget.
Stort grattis Line!

 
 

 

 
 

 

 

kommentarer