Läckert och färgstarkt

Läckert och färgstarkt

Av Britta Rossander

Cindy_Crawford_celebrating_the_first_OMEGA_Boutique_in_Chile

Läckert

Perennen och supermodellen Cindy Crawford som var med och invigde Omegas fantastiska butik i Santiago bar vid tillfället en Constellation i roséguld med pärlemortavla och 32 rätt stora briljantslipade diamanter.

12_Day-Date_White_gold

Färgstarkt

När Björn Borg blev ambassadör för Rolex valde han modellen Day Date i gult guld med knallgrön urtavla och knallgrönt band – men den här färgställningen är om möjligt ännu läckrare. Vitt guld och ljus aubergine för tavla och band. Pris 180 400 kr.

Tissot

Varje dag

En läcker och användbar vardagsklocka är Tissot PRC 200 i stål med läderband. Den är vattentät till 200 m har ett överkomligt pris och säkerhetsspänne så att den sitter på plats när den ska. Pris 3 650 kr.

L4.308.0.87.2 kopia

Smak-fullt

Modellen La Grande Classique de Longines är besatt med 100 diamanter vilket ger den en air av tidlös elegans. Den ultratunna boetten och det snygga armbandsfästet gör den skönt formfulländad. Pris cirka 45 000 kr.

Bvlgari 1

Herrarnas

Skådespelaren EricBana är Bvlgaris ambassadör när det gäller machoklockan Octo Steel. Den har inhouse-verk, Geneva Seals (kantonen Genèves hallmärke), stålboett och stålband. 

Oris01

Vattentätt

Oris modell Aquis Lady Diver har boettring i svart ceramica och diamanter på urtavlan. Vattentät till 300 meter och ett pris på 18 700 kr.

SXDF49P1

Lyx

Snygg vardagsklocka med lyxkänsla. Modell Velatura från Seiko är 33 mm i diameter, har pärlemortavla och sex diamanter på boettringen. Pris 5 998 kr.

kommentarer

Liknande inlägg