Av Britta Rossander

Bedårande vackert

Frederique Constant Slimline Moonphase Ladies Collection, visar bl a en vacker klocka med diamanter på urtavlan och månfas vid klockan sex. Boetten i stål är 30 mm i diameter. Pris 9 095 kr.

Titanium Automatic_6150SEK

För alla

Tissot Titanium Automatic är en ultralätt klocka med 80 timmars gångreserv. Titanet har den fördelen att det passar även de mesta allergiska. Pris 6 150 kr.

TIM_241688_Inox__000_S91

Motståndskraftig

Victorinox modell Inox är en av de mest hållbara klockor som finna. Stålboetten går även att skydda med ett särskilt boettskydd. Modellen är framtagen i ett samarbete med New York Firedepartment och klockan tål extremt höga och extremt låga temperaturer.
Pris ca 4 500 kr.

bild

Som ett smycke

En av de sötaste damklockorna just nu är Omegas De Ville Prestige Butterfly med en boett som är 32,7 mm i diameter och boettring dekorerad med diamanter. Viktigt att notera är att det i boetten sitter ett automatiskt Co-Axialverk.

oris watch polhem pr

Lysande

Oris kronograf i stål med svart tavla har självlysande index och visare för lätt avläsning i mörker. Modellen är vattentät till 100 m och verket är automatiskt och har 42 timmars gångreserv. Pris 30 800 kr.

RM 07-01_CE_FRONT

För damer

Richard Mille satsar på golftjejerna. Här är det italienska golfspelerska Dianna Luna som visar sig på banan med en RM 07-1. Pris på förfrågan (Nymans Ur 1851).

Baume-et-Mercier-Linea-strap-dark-chocolate

Slingrande

Modellen Linea från Baume & Mercier med varmt chokladfärgar läderarmband som går två varv runt handleden. Boett i stål och guld.

kommentarer

Liknande inlägg