I vinterns tecken

I vinterns tecken

I vinter blandar vi gärna starka accentfärger med vitt och natur. Kombinera med olika metaller och träslag så är du hemma. Vi har valt ut två trendiga färgteman att mysa i – Det stora blå och Tre nyanser av vitt.

Av Nathalie Carlsson

Det stora blå

Home Factory 5

Att välja flera olika accentfärger bidrar till ett personligare rum med attityd. I vinter älskar vi att kombinera starka färger i mängder.

Vi på redaktionen gillar denna härliga blå färg skarpt och matchar den gärna med andra starka accentfärger som rött, orange, grönt och blått. I höst är det helt rätt att inreda ett rum i flera starka accentfärger, kombinerat med olika träslag och metaller. Du samlar med fördel de olika materialen i små grupper för ett mer städat och harmoniskt intryck. Den blå färgen på väggen är en favorit från fjolåret och kommer från Sadolin Trend 2013. Kulören heter SO.10.30, färgen heter Sadolin Silikatfärg och kommer från
kollektionen Home Factory.

3 nyanser av vitt

1701_eco_whitelight_livingroom 2

Ljusa nyanser är ett säkert kort. I vinter matchar vi dem gärna med olika typer av träslag för ett lätt och naturligt intryck.

Eco Wallpapers kollektion Eco White Light hyllar det vackert vita och ljusa, och det vill vi på redaktionen också göra. Ljusa hem är alltid en njutning och att blanda in ljusa härliga trämaterial skapar en naturlig känsla. Använd dig gärna av olika nyanser av vitt för att skapa liv till ett rum. I Eco White Light kollektionen hittar du mönster som fängslar, skimrar, blänker, leker med skuggor och i vissa fall till och med sneglar bakåt i tiden.
– Kollektionen ska framförallt förmedla ljus och öppenhet på olika moderna ytor. Och den vänder sig till en målgrupp som är mån om detaljer – som finish och materialkänsla, säger designern Ingela Wingborg på Eco Wallpaper.

kommentarer

Liknande inlägg

Dagbädd 80x180 cm, design av Anita Johansen, i ek med klädsel i grå ull, 14 999 kr.